Joan Salicrú

Sóc un home de camp.

Mai millor dit, ja que viu al costat del seu viver, en un punt indeterminat entre la muntanya del Montseny i el Montnegre.

Els Vivers Salicrú, van començar fa 33 anys, però abans ja havia treballat en altres granjes. La meva experiencia és de més de 40 anys en el mon agrícola i ramader.

Com a jove enginyer tècnic agrícola vaig fer un treball de final de carrera que es convertiria en meu futur negoci. Va començar com una plantació d’arbres, però amb l’esclat de la crisi del 2008 va sorgir la necessitat de diversificar el negoci i explorar altres àrees de l’agricultura.

Aleshores vaig començar amb cultius ecològics i després vaig descobrir la biodinàmica.

La meva experiència

Alguns dels serveis que fem

L’entorn dels camps i els qui l’habiten formen un tot amb els cultius. Tenir-ne cura i procurar el seu benestar, ajuda a garantir l’èxit en l’agricultura biodinàmica. A Vivers Salicrú oferim la possibilitat d’aquirir i gestionar alguns d’aquests elements de l’entorn.

Bestiar

Un dels elements que formen part de l’entorn proper als camps de cultiu és el bestiar. A Vivers Salicrú, tenim vedelles especials per a fingues ecològiques o biodinàmiques.

Arbres per ombra

Tenim la nostra pròpia producció d’arbres per ombra. Podeu contactar amb nosaltres per poder adquirir-ne per al vostre entorn.

Arbres per hombra - Vivers Salicrú

Església

La nostra Església Templària és un tresor del nostre passat, però les inclemències del temps l’han anat deteriorant. Des de Vivers Salicrús tenim la ferma convicció de lluitar per la seva recuperació i conservació.

Església Templària de la Finca dels Vivers Salicrú

Vivers Salicrú

Consell Català de la Producció Agraria Ecològica

Consell Català de la Producció Agraria Ecològica

La nostra feina…

A Vivers Salicrú volem donar a conèixer els beneficis de l’horta ecològica biodinàmica, per això organitzem cursos i tallers. També assessorem amb professionalitat i responsabilitat tots aquells que vulguin millorar la gestió dels seus cultius a través de l’agricultura biodinàmica.

Comencem

Estic aquí per ajudar-te.
Qualsevol dubte que tinguis me’l pots comentar.