El darrer cap de setmana d’agost Llinars del Vallès es convertirà en l’epicentre gastronòmic del Vallès amb la celebració de la Fira del Tast i de la Mostra Gastronòmica.

El dissabte 29 d’agost a la plaça dels Països Catalans, tindrà lloc la 4a Fira del Tast, que mostra la millor oportunitat per poder conèixer, tastar i comprar els productes de proximitat que ofereixen comerciants i restaurants del municipi i de la comarca en format de tastets.
Aquesta edició, com a convidats especials participa l’agrupació CuinaVO. Una associació de cuiners i productors del Vallès Oriental que basen la seva proposta gastronòmica en una cuina de territori, de proximitat i qualitat, i promouen els productes locals i els productors artesans i de qualitat de la nostra comarca. A la tarda el vallgorguinenc Joan Salicrú, expert i un referent en els conreus biodinàmics aproparà l’agricultura biodinàmica amb la conferència que realitzarà a la Biblioteca de Llinars.

El diumenge 30 d’agost, serà el torn de la Mostra Gastronòmica, una mostra que enguany arriba a la seva 10a edició plenament consolidada, on a partir de les 7 de la tarda, restaurants, cellers, fleques, pastisseries, formatgeries…, oferiran les seves propostes gastronòmiques a preus populars. Amb aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Llinars vol mostrar la seva riquesa gastronòmica i promocionar l’ampli ventall de comerços, artesans i restaurants del municipi i de la comarca. Un esdeveniment amb “tot el gust del Vallès” que dóna el tret de sortida a la Festa Major de Llinars del Vallès.

Link a la notícia