Presentació i Objectius

En els darrers anys, s’ha observat que l’interès dels professionals de la viticultura ha anat creixent pel sistema de producció biodinàmica. En aquest sentit, les explotacions que han decidit optar per fer el canvi i adoptar la metodologia biodinàmica han comprovat els resultats positius, tant amb la vitalització dels sòls com també en la qualitat de la vinya i del vi obtingut.

Des de l’Escola Agrària de l’Empordà amb la col·laboració de la DO Empordà i l’IES de Llança hem cregut adient posar en marxa aquest curs per tal de fer front a la demanda formativa per la viticultura biodinàmica per aquest territori gironí.

El curs té com objectiu oferir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per millorar les competències professionals dels viticultors/es que vulguin implementar aquest sistema de treball de la vinya i del vi en les seves explotacions i cellers.

CALENDARI BIODINÀMIC I OBSERVACIÓ GOETHEANA. Dijous 21 de març
Sr. Joan Salicrú, Agricultor biodinàmic, enginyer agrònom i responsable de Vivers Salicrú.